Inschrijvingen Ledenweekend

Beste ouders

Ook via deze weg willen wij u wat meer informatie geven over het ledenweekend.

Zoals u misschien al weet vertrekken wij van vrijdag 17 april tot zondag 19 april op weekend! JEEEEJ! :D ♥

Een weekend, wat houdt dat nu in?

Het is te vergelijken met een langgerekte zondagmiddag. Op vrijdagavond installeren we ons en zaterdag en zondag ravotten wij een hele dag. Ondertussen genieten we allen van een welverdiende nachtrust en smullen we van het overheerlijke eten dat onze kookploeg in de ochtend, middag en avond voor ons klaarmaakt!

Wat kost dit nu?

De prijs voor dit weekend bedraagt 30 euro per kind. Hierin zit de huur van de lokalen, het lekkere eten en de aankoop van materiaal.

Inschrijven?

Indien u uw kind(eren) nog graag zou willen inschrijven, niet getreurd, dat kan nog steeds! U kan tot ZONDAG 5 APRIL het geld, samen met het strookje onderaan de brief over het ledenweekend, afgeven aan iemand van de leiding of u kan het in de bus stoppen bij leidster Jana Van den Borre. Overschrijvingen zijn NIET mogelijk.

Heeft u de brief in verband met het ledenweekend nog niet ontvangen? Geen probleem, Spreek op een Chiro zondag iemand aan van de leiding en deze zal u een kopie meegeven OF u stuurt een mailtje naar chloe09122000@hotmail.be . Dan krijgt u de brief via mail toegestuurd.

De leiding

xoxo